DŽIOVINTI OBUOLIAI

2.50Grynasis kiekis 140g

Obuolių skonis priklauso nuo  obuolių veislės. Mūsų džiovinti obuoliai yra ČEMPION   veislės,puikaus desertinio skonio, saldžiarūgščiai turi kriaušių poskonio ir aromato.

Džiovintus obuolius geriausia naudoti kaip užkandį prieš arba po valgio.Jais galima paskaninti natūralius jogurtus,šviežių vaisių kokteilius ,o juos užplikius – galima pasigaminti nuostabaus skonio obuolių arbatos.

 

Organinės obuolių rūgštys gerina virškinimą, ypač daug obuolių reikia valgyti žiemą, kai vartojama daugiau gyvūninės kilmės maisto produktų. Obuoliuose gausu vitaminų, skaidulinių ir kitų maistinių medžiagų, mažinančių lėtinių ligų riziką., ypač kalis, gerina širdies darbą. Jei kasdien valgote obuolius, jūsų kraujyje nebus daug cholesterolio.

INFORMACIJOS ŠALTINIAI (LITERATŪRA):

.Vasiliauskas J.2011,GAMTOS VAISTINĖ(Žolelių antpilai,nuovirai,pavilgai,vonios nuo visų ligų),Vilnius,Alma littera.

Obelevičius S.2022 NEMOKAMI VAISTAI IR MAISTAS ŠALIA MŪSŲ
(Augalų vaistinės ir maistinės savybės gydomųjų priemonių ir patiekalų receptai).Kaunas,Lututė.

Dr.prof.Olšauskas A.M.2018,SVEIKATOS GIDAS (Gydomųjų augalų žinynas kokybiškam ir sveikam gyvenimui),Klaipėda.

Grynasis kiekis 140 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “DŽIOVINTI OBUOLIAI”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Shopping Cart