Organinės obuolių rūgštys gerina virškinimą, ypač daug obuolių reikia valgyti žiemą, kai vartojama daugiau gyvūninės kilmės maisto produktų. Obuoliuose gausu vitaminų, skaidulinių ir kitų maistinių medžiagų, mažinančių lėtinių ligų riziką., ypač kalis, gerina širdies darbą. Jei kasdien valgote obuolius, jūsų kraujyje nebus daug cholesterolio.
INFORMACIJOS ŠALTINIAI (LITERATŪRA):
.Vasiliauskas J.2011,GAMTOS VAISTINĖ(Žolelių antpilai,nuovirai,pavilgai,vonios nuo visų ligų),Vilnius,Alma littera.
Obelevičius S.2022 NEMOKAMI VAISTAI IR MAISTAS ŠALIA MŪSŲ
(Augalų vaistinės ir maistinės savybės gydomųjų priemonių ir patiekalų receptai).Kaunas,Lututė.
Dr.prof.Olšauskas A.M.2018,SVEIKATOS GIDAS (Gydomųjų augalų žinynas kokybiškam ir sveikam gyvenimui),Klaipėda.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.